Thursday, 17 March 2011

~We are Happy Family~

Assalamualaikum all....ok tis is my family....it was means my beloved family la....hmm jadi aku saja ler nak kongsi dengan u all sedikit sebanyak bout my family...hahaha (^_*)...



~nie abah aku..hmmm happy nampak abah..~


~ha nie plak my mom's....alahai my mom terkezut plak..hehe~

(^_*) hmmm....inilah ayahda & bonda tercinta....susah tau nak amik picture dia org..hai kena la curi2...tapi lain pulak ngan abah aku...kadang tu malu..tapi kadang tu ..hai lebih2 plak...hehe..takpe ler abah asalkan kita happy kan..kan..kan...


Nak citer lagi nie...heehe banyak lagi sebenornya....tapi jap eh..alahai pc ni prolem lak...haishhhh..lambat tol ko nak upload yer......



~ni plak adik aku yg ke-3..dia ni memang suka posing..mana2 aje mesti dia akan snap pic...emmm aku pun tak faham la..~ lantak ko la nana..asalkan ko bahagia..hehe..


~ nie plak adik aku yang ke-2...gambo ni masa dia wedding....~




~nie plak satu2nya adik laki aku...hmmm dia ni pun bleh tahan jugak...dia ni chef kat Vistana Hotel..~



~yang pakai baju biru tu adik aku yang bongsu....sebelahnya pulak cousin aku...dia orang ni sebaya...~

Haha..itu lah..sedikit sebanyak storey pasal family aku......kalau korang perasan..dan tengok balik..dalam ramai2 la..aku yang paling comey kan..kan..hehe...betul la..kalu bukan nak puji sendiri..sape la lagi nak puji...korang???..ye ke..macih ler aku tau aku sememangnya comey di kalangan dia orang tu..huhu..(^_*)..