Friday, 18 March 2011

~Nie plak Family aku sendiri..~

Mcm orang lain jugak ler....aku pun nak sebuah keluarga yang happy dan aman damai...Alhamdulillah..berkat kesabaran dan kepercayan masing2....aku happy sangat ngan family aku...kami dikurniakan 2 orang cahaya mata yang kiut miut..hehe...Bagi aku apa yang penting kepercayaan dan kasih sayang....aku bersyukur sangat2 dapat seorang suami yang penyayang dan bertanggungjawab...bila aku dalam kesedihan dia lah teman aku....bila aku dalam kesusahan juga dia lah teman aku....i love u sayang....Bagi aku segala2nya perfect lah...
(^_*)..

~ini putra sulong kami...namanya Muhammad Danial Durrani Bin Amin Shah Rizal~

~garangnya muka tu abang...~

~Nie pulak putri bongsu kami...namanya Dhia Batrisya Binti Amin Shah Rizal..~

~sesuaiiiiiiiiiiiiiiiii~

Itu la putra dan putri kami.....

~jeng..jeng.jeng..ni plak gambo aku ngan hubby tersayang..~

secara kesimpulannya inilah keluarga ku......