Friday, 18 March 2011

~Nie plak Family aku sendiri..~

Mcm orang lain jugak ler....aku pun nak sebuah keluarga yang happy dan aman damai...Alhamdulillah..berkat kesabaran dan kepercayan masing2....aku happy sangat ngan family aku...kami dikurniakan 2 orang cahaya mata yang kiut miut..hehe...Bagi aku apa yang penting kepercayaan dan kasih sayang....aku bersyukur sangat2 dapat seorang suami yang penyayang dan bertanggungjawab...bila aku dalam kesedihan dia lah teman aku....bila aku dalam kesusahan juga dia lah teman aku....i love u sayang....Bagi aku segala2nya perfect lah...
(^_*)..

~ini putra sulong kami...namanya Muhammad Danial Durrani Bin Amin Shah Rizal~

~garangnya muka tu abang...~

~Nie pulak putri bongsu kami...namanya Dhia Batrisya Binti Amin Shah Rizal..~

~sesuaiiiiiiiiiiiiiiiii~

Itu la putra dan putri kami.....

~jeng..jeng.jeng..ni plak gambo aku ngan hubby tersayang..~

secara kesimpulannya inilah keluarga ku......

Thursday, 17 March 2011

~We are Happy Family~

Assalamualaikum all....ok tis is my family....it was means my beloved family la....hmm jadi aku saja ler nak kongsi dengan u all sedikit sebanyak bout my family...hahaha (^_*)...



~nie abah aku..hmmm happy nampak abah..~


~ha nie plak my mom's....alahai my mom terkezut plak..hehe~

(^_*) hmmm....inilah ayahda & bonda tercinta....susah tau nak amik picture dia org..hai kena la curi2...tapi lain pulak ngan abah aku...kadang tu malu..tapi kadang tu ..hai lebih2 plak...hehe..takpe ler abah asalkan kita happy kan..kan..kan...


Nak citer lagi nie...heehe banyak lagi sebenornya....tapi jap eh..alahai pc ni prolem lak...haishhhh..lambat tol ko nak upload yer......



~ni plak adik aku yg ke-3..dia ni memang suka posing..mana2 aje mesti dia akan snap pic...emmm aku pun tak faham la..~ lantak ko la nana..asalkan ko bahagia..hehe..


~ nie plak adik aku yang ke-2...gambo ni masa dia wedding....~




~nie plak satu2nya adik laki aku...hmmm dia ni pun bleh tahan jugak...dia ni chef kat Vistana Hotel..~



~yang pakai baju biru tu adik aku yang bongsu....sebelahnya pulak cousin aku...dia orang ni sebaya...~

Haha..itu lah..sedikit sebanyak storey pasal family aku......kalau korang perasan..dan tengok balik..dalam ramai2 la..aku yang paling comey kan..kan..hehe...betul la..kalu bukan nak puji sendiri..sape la lagi nak puji...korang???..ye ke..macih ler aku tau aku sememangnya comey di kalangan dia orang tu..huhu..(^_*)..

ImageChef.com Flower Text

Wednesday, 16 March 2011

It's Birthday Boy..

~ Ha nie lah kek danial.....~


~Ni Plak Danial & Batrisya~..nak tiup lilin besday..."tisya tumpang yer mama....."..

Hai kawan-kawan...Tanggal 15 January besday danial..... sekarang umor danial dah 5 tahun....jadi ni besday danial yang ke 5 tahun lah....celebrate ala kadar je la...mama & babah kijer..jadi buat untuk family jer...sambut ngan maktok, cik na, achu & sewaktu dengannya...hehe (^_^)..tapi best lah...
"Happy Birthday Sayang"....
Heehe..itu la besday abg jatuh hari kerja plak...nak wat cam ner kan...tapi tak per..weekends kita pegi jenjalan satu family kan..kasi happening lagi besday danial...asalkan danial happy.....

~Weekends Time~
Mandi Manda Di Taman Rimba (^_*)

~Posing dulu~....

~Nie plak..saper lagi kalau bukan hubby i..posing sakan gitu~

~hahaha...lawaknya tgk pic nie~ danial dah sejuk tu..

~ Nie plak si Danial buat stun man.....berenang la plak~..

~Nie plak Tisya..memang ratu posing la ..~

~Nie plak aku ngan my sis.....hmmm sama tak muka we all~..ahaks

~ha ni la masanya..makan time....bila dah lapo makan sampai tak angkat kepala~

Hai2...seperti yang dijanjikan ni lah..mandi manda di taman rimba (^_*)..memang happeninglah...actually perancangan last minit nie...tapi jadi jugak...hu3..apa yang paling best..anak2 i lah...tak sempat2 nak pi..adoiiii...bila dah  sampai.....tu dia serbu terus...tanpa toleh kanan dan kiri....mandi plak sampai tak tau sejuk...haishh dah jadi vibrate pun masih dalam air....memang dahsyat la...
It's Meeee.....

Heheheh.....nie aku ler....alahai nak juga ente frame....adushhhnak wat camner...sekali sekala...sebenarnya gambar ni takde kaitan langsung dengan tajuk..sajer je la nak citer..korang mesti ingat aku nak citer pasal gambar aku kan..kan..kan..eh takde lah..jangan lah korang wat andaian plak...haha ..aku saja jer letak gambar aku yang comey ni..korang jangan la salah anggap yer...
Oklah berbalik kita pada tajuk..cewahh..actually aku ni bz ngan kerje..tapi ntah la...tiba2 bosan..jadi aku punupload mengupload lah gambar yang ado.....(^_^)..korang jangan la segan2 tgk blog aku nih.....ala sekadar cuci mata...

2011

~Selamat Datang 2011.....Sayonara 2010........~

Hai2 semua.....thanks yer korang semua sudi singgah kat blog saye nie.....sori ler takder per nak di storey kan pun...tapi biasa lah bila jari jemari ni gatal nak pegang keyboard...maka tercoretlah ceriter lah yer.....hmmm...ok...takde per nak di kongsi...sekadar storey...haha..

~Tada.............tis is my family....~

haha..masa ni we all holiday kat langkawi..masa ni hubby saye botak lagi....haha trend...sori yer syg upload gambo masa botak...but ok per kan..kan...(^_^)
Gambo plak ngan Putra & Putri kesayangan...Batrisya & Danial.....
~Love u all....~

Kejap jer kan masa berlalu...hai anak2 pun dah besau....Mama & Papa pun dah meningkat usia..huhuhu...ahaks...amboiii perasan muda la tu kan....hehe...