Wednesday, 16 March 2011

It's Birthday Boy..

~ Ha nie lah kek danial.....~


~Ni Plak Danial & Batrisya~..nak tiup lilin besday..."tisya tumpang yer mama....."..

Hai kawan-kawan...Tanggal 15 January besday danial..... sekarang umor danial dah 5 tahun....jadi ni besday danial yang ke 5 tahun lah....celebrate ala kadar je la...mama & babah kijer..jadi buat untuk family jer...sambut ngan maktok, cik na, achu & sewaktu dengannya...hehe (^_^)..tapi best lah...
"Happy Birthday Sayang"....
Heehe..itu la besday abg jatuh hari kerja plak...nak wat cam ner kan...tapi tak per..weekends kita pegi jenjalan satu family kan..kasi happening lagi besday danial...asalkan danial happy.....

~Weekends Time~
Mandi Manda Di Taman Rimba (^_*)

~Posing dulu~....

~Nie plak..saper lagi kalau bukan hubby i..posing sakan gitu~

~hahaha...lawaknya tgk pic nie~ danial dah sejuk tu..

~ Nie plak si Danial buat stun man.....berenang la plak~..

~Nie plak Tisya..memang ratu posing la ..~

~Nie plak aku ngan my sis.....hmmm sama tak muka we all~..ahaks

~ha ni la masanya..makan time....bila dah lapo makan sampai tak angkat kepala~

Hai2...seperti yang dijanjikan ni lah..mandi manda di taman rimba (^_*)..memang happeninglah...actually perancangan last minit nie...tapi jadi jugak...hu3..apa yang paling best..anak2 i lah...tak sempat2 nak pi..adoiiii...bila dah  sampai.....tu dia serbu terus...tanpa toleh kanan dan kiri....mandi plak sampai tak tau sejuk...haishh dah jadi vibrate pun masih dalam air....memang dahsyat la...